Sopar Literari - Xilòfag 

El sopar literari és una activitat que forma part del Xilòfag Festival (grup creat pels 2 clubs de lectura de Vilafranca; la biblioteca pública Matilde Escuder i el restaurant L'Escudella) i enguany se celebrarà del 5 al 7 de maig. L'activitat del sopar serà exclusivament el divendres dia 5 i el dissabte dia 6.


La lectura escollida és "Orlando" de l'autora Virgínia Woolf. No és imprescindible haver llegit la novel·la, però sí que és molt recomanable per a poder seguir l'activitat i gaudir-la.


L'activitat consisteix en una recreació a taula del llibre escollit, segons el punt de vista de L'Escudella. Com és habitual, ni el sopar servit ni les recreacions seran revelades als clients.


  Només s'acceptaran reserves a través d'aquesta web i les places d'ambdós dies són limitades. El sopar inclou menjar amb les begudes i el servei especial que caracteritza l'activitat. Cal que ens aviseu en cas que patiu alguna alèrgia. No podem adaptar l'experiència a dietes especials per motius religiosos o morals.


Qualsevol dubte o aclaració us serà atesa a través del whatsapp 685856386 i en quan tinguem disponibilitat les peticions seran satisfetes.


El dret d'admissió està reservat a la gastronomia, l'amistat, la literatura i l'art.Anteriors edicions